Herfst update!

De avonden worden korter, de herfstgeur hangt in de lucht en je voelt de sfeer om je heen veranderen. Tijd voor een herfst update.

Kom even bij ons op het bankje zitten, we gaan in gedachten even terug naar de zomer. Heb je genoten van rust en ontspanning? Genoten van mooie plekken, misschien ver weg, of misschien juist heel dichtbij? Of verliep de zomer anders dan je had verwacht? Ging het niet zoals je gepland of bedacht had? Eén ding weten wij zeker: God was erbij! We hopen dat je zijn aanwezigheid hebt mogen ervaren.

Wacht! Blijf nog even zitten. Geniet nog even mee van die mooie kleuren in Gods schepping.. Het terugkijken veranderen we in vooruitkijken. In gedachten nemen we je alvast even mee naar Kerstavond.

Kerst, het lijkt nog ver weg misschien. Toch zijn wij alweer volop bezig met het voorbereiden van de kerstnachtdiensten op 24 december. We genieten van het samen muziek maken tot Gods eer en kijken er naar uit om dit samen met heel veel mensen te mogen delen tijdens de kerstnachtdiensten. We vertrouwen erop dat God met jou en ons meegaat de komende maanden, waarin we toeleven naar het Kerstfeest.

Blijf gerust nog even op het bankje zitteherfstn en geniet van het mooie uitzicht…

We houden je via onze Facebookpagina en via deze website op de hoogte over de kerstnachtdiensten. Heb je vragen
of opmerkingen? Stuur ons gerust een berichtje!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *