Pinksteren!

‘Feest van de Geest!’ Dat is het thema van de Openluchtdienst die gehouden wordt op 2e Pinksterdag op de Koewei in Barneveld. We willen jou van harte uitnodigen om samen met ons te komen zingen over dit geweldige feest. Ben je nieuwsgierig geworden terwijl je dit leest? Vraag je je af wat Pinksteren nu echt betekent? Of ken je het verhaal van Pinksteren al, maar ben je benieuwd naar wat het jou dit jaar te zeggen heeft? Welkom! De Koewei is groot, dus neem gerust andere mensen mee… Het is een feest voor iedereen!

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina: https://www.facebook.com/koeweidienst

Wij gaan intussen aan de slag om er muzikaal een mooi feest van te maken en hopen je te zien op 16 mei!

Uitnodiging koeweidienst 2016

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *