…op weg naar Pasen

Inmiddels is het jaar 2016 al weer in volle gang. Misschien ben je druk met van alles en nog wat en lijkt Kerst al ver weg. Misschien goed om dan even terug te denken aan Kerst, en dan vooral aan Jezus die voor ons naar de aarde is gekomen om ons te redden. Maar daarmee is het verhaal niet afgelopen. Het leven van Jezus gaat verder: van Kerst naar Pasen. Maar voordat het Pasen wordt, gaat er voor Jezus eerst een periode van lijden aan vooraf. Daar mogen we nu extra bij stilstaan. We leven nu in de zeven weken voor Pasen: een periode om tot rust te komen en om het verhaal van Jezus’ lijden tot ons te laten spreken. Wat heeft het jou dit jaar te zeggen?

We wensen je een goede periode toe, waarin je Gods liefde en rust mag ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *